Frakt og retur

Frakt

Fraktkostnad beregnes avhengig av antall glass.*
Vi har fast frakt på 95kr på kjøpt opp til 7 glass og 159kr frakt på kjøp av 8-9 glass.
Fri frakt på ordrer over 1299kr.

*Ovennevnte frakt kostnadene gjelder på privat bestilling i Norge og sending til postkasse eller hentested. For forretningsbestillinger kan du sende en e-post til [email protected] andre forretningshenvendelser kan sendes til [email protected] / [email protected]

Ved levering i postkassen har kjøper eget ansvar for pakken fra at posten har levert i postkasse. Opplever du tyverier fra postkasser i ditt område anbefaler vi å velge levering til hentested.

Vi gjør vårt beste for å sende bestillinger innen 24 timer. Leveringstiden fra postkontoret til deg er 2-5 virkedager.

 

Retur

Ingen retur kan skje uten forutgående avtale. Ved all form for retur må Peanøttsmørbutikken AS først kontaktes via e-post til [email protected] / [email protected]. Dersom retur godkjennes vil dette være kun for standard lagervare i ubeskadiget original emballasje og uåpnede produkter. Ved retur av feilbestilte varer vil det blir beregnet et returgebyr på 25% av fakturert Verdi. Returfrakt må betales av kunden. Varer som er spesialbestilt / produsert, eller som av andre grunner ikke kan betraktes som standard lagervare, tas ikke i retur.

 

Reklamasjon

Hvis det er en feil på et produkt kjøpt hos oss ønsker vi at du kontakter oss via [email protected] / [email protected] og legger ved beskrivelse av feilen og bilde, så finner vi en løsning. Peanøttsmørbutikken AS ansvar er begrenset til varens verdi, og under ingen omstendighet kan erstatning kreves for følgeskader eller andre typer avledende krav.

Sjekk alltid varene når du mottar dem. Dersom varene er skadet under transport skal dette meldes inn til utleveringstedet samme dag som varen mottas.