Peanøttsmørbutikken

Peanøttsmørbutikken vår historie

Det hele startet med Samantha som er fra Nederland. Hun har en uimotståelig kjærlighet for det Nederlandske peanøttsmør fra “De Pindakaaswinkel”. Da hun flyttet til Norge i 2020, var hun på utkikk etter et peanøttsmør som smakte like godt som det hun kjøpte i hjemlandet, men hun fant ingen. Derfor begynte hun å bestille mange glass peanøttsmøret fra Nederland og fikk disse sendt opp til Norge.

En dag, mens hun delte sitt savn med hennes mor, sa mamma klokt: «Hvis du elsker dette peanøttsmør så mye som du gjør, er det sannsynlig at mange mennesker i Norge også vil elske dette. Så hvorfor da ikke bare starte din egen virksomhet i Norge så lager du et samarbeid med butikken i Nederland?

Krukker med peanøttsmør

Det er en fantastisk idee tenkte Samantha og den samme uken laget hun seg en plan. Hun sendte ut en e-post til eieren fra «de pindakaaswinkel” i Nederland og hadde en videosamtale. De var også veldig entusiastiske, de hadde aldri gjort noe lignende før, men var ivrig etter å ta utfordringen.

Alt startet i veldig småskala og hun gjorde dette ved siden av jobben hennes som trener. Det var nære venner og medlemmer på treningssenteret som kjøpte noen glass for å støtte henne. Alle som kjøpte peanøttsmøret elsket det. Hun fikk ut jungeltelegrafen og flere og flere spurte etter produktene hennes. Så kom hun til den konklusjonen at hun ikke kunne styre med det som et lite sideprosjekt fordi det kommer til å ta mye mer tid en hun hadde. Hun elsket jobben som trener og kunne ikke tenke seg å slutte med det, så hun måtte sette peanøttsmørbutikken på vent.

Men som livet som ofte gjør, tok det en vending. Hennes jobb som trener begynte å avta, og hun fikk mer tid til andre ting. Så kom dagen at Jan Petter og hun diskuterte ideen om å begynne igjen med peanøttsmørbutikken; og om å ta den virksomheten til et nytt nivå.

Jan Petter har mye erfaring med salg og var like entusiastisk som hun var. Hans støttende ord » Dette kan bli bra! Jeg er med! La oss gjøre dette sammen, jeg vil hjelpe deg med å gjøre det til en stor suksess» var akkurat det Samantha trengte å høre. Tiden var inne, og drømmen om peanøttsmørbutikken ble til virkelighet. Med kjærlighet, vennskap og entreprenørånd skaper de noe unikt som binder to land sammen.

Peanøttsmørbutikken bringer et lite autentisk stykke av Nederland til Norge. Med våre forskjellige smaker kan du variere i det uendelige. Trenger du inspirasjon? Sjekk ut våre oppskrifter for kreative og rett og slett deilige retter med peanøttsmør.

Hvem synes ikke at vi rett og slett har verdens beste peanøttsmør?