Vår historie

De Pindakaaswinkel

Grunnlegger: Michiel Vos

Michiel Vos er grunnleggeren av ‘De Pindakaaswinkel’. Etter at han drev en gård i Colombia og en salatbar, kom ideen at han måtte sette opp noe folk virkelig elsket. Fra han var liten var han gal etter peanøttsmør, men han syntes  det var liten variasjon i det eksisterende sortimentet. Etter å ha eksperimentert med å kombinere forskjellige smaker selv, åpnet han den første peanøttsmørbutikken i Amsterdam i 2016. Med et bredt utvalg av deilige smaker ble konseptet hans nasjonalt kjent på kort tid og tildelt det mest smakfulle peanøttsmøret i Nederland.

Michiel for De Pindakaaswinkel
Krukker med peanøttsmør

Peanøttsmørbutikken

Nå skjønner du hvor navnet pevanøttsmørbutikken kommer fra. Det er en direkte oversettelse av ordet ‘De Pindakaaswinkel’.

Med våre forskjellige smaker kan du variere i det uendelige. Trenger du inspirasjon? Sjekk ut våre oppskrifter for kreative og rett og slett deilige retter med peanøttsmør. Uten ekstra sukker og uten tilsatt salt til peanøttsmøret vårt, er det et sunt mellommåltid og en god kjøtterstatning. Hvem synes ikke at vi rett og slett har verdens beste peanøttsmør?