Kontakt

Har du et spørsmål? Send oss en e-post eller finn svaret ditt i ‘Ofte stilte spørsmål’. Du kan også bruke vår WhatsApp chat-knapp i nedre høyre hjørne for raske spørsmål.

Jan Petter

Jan Petter Kjelle

Styreleder

[email protected]

Samantha van Dijken

Samantha Jacqueline van Dijken

Daglig leder

[email protected]

  Skriv inn detaljene dine*  Ofte stilte spørsmål

  Vårt peanøttsmør er håndlaget, så alle glass vil alltid være litt forskjellige.

  Vi bruker ingen fortykningsmidler eller andre tilsetningsstoffer. Dette gjør vårt peanøttsmør som det skal være: litt mindre fast. Vårt råd er alltid å røre godt før bruk og oppbevare svalt!

  Vi har aldri opplevd bortskjemt peanøttsmør, sannsynligvis fordi glasset er tomt så fort! Peanøttsmøret har en holdbarhet på minst seks måneder. Ferskt peanøttsmør er imidlertid alltid bedre.

  Vi får våre peanøtter fra Argentina. Vi synes dette er de mest smakfulle peanøttene for peanøttsmør og vi vet at oppdrett foregår på en rettferdig måte her.

  Vi bruker kun peanøtter og kokosolje til peanøttsmøret vårt, ingen stabilisatorer eller palmeolje. Dette skaper olje etter omtrent fire uker og ved høye temperaturer. For å unngå dette anbefaler vi å oppbevare peanøttsmøret kaldt og opp ned.

  Leveringstiden er 2-5 virkedager. Vi gjør vårt beste for å sende bestillinger innen 24 timer.

  Fraktkostnadene beregnes avhengig av antall glass. Du betaler 95 kr i frakt opp til 7 glass (903kr) ved en "privat" bestilling i Norge. For 8-9 glass betaler du 165kr og alle privat kjøp over 1.250kr er fri i frakt.

  Vi ønsker å skille oss fra de vanlige standardproduktene som du finner i supermarkedet og derfor finner du oss kun i spesialbutikker, på messer og arrangementer, i CrossFit-bokser og her på nett.